درود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده جسارت کردم و در حضور اساتید مطالبی رو بیان می کنم که احساس می کنم شاید آقای حسینی نمی خوان یا نمی تونند بهش اشاره کنند . البته بدون اجازه ایشون پست دارم می دم .
ابتدا به ساکن از استاد بارانی تشکر می کنم که مطالبشون 100% در جهت سازندگی و بهبود شرایط هستش .
جناب بارانی شما مسابقات بین المللی زیادی رو رفتید و در جریان امور هستید . آیا همگی اون مسابقات بدون مشکل و هیچ باگی برگذار شدند و می شوند ؟!!!
1- پست زده شده برای مسابقات در سه فروم مربوط به 2 هفته قبل بوده و مسئول اطلاع رسانی در فروم شهرسخت افزار نیمای عزیز هستش و از همون اول هم بنده به ایشون گفتم که بردهای P8P67 Pro هستش و حتی هفته گذشته تلفنی مدل بایوس ها رو هم ، با هم اوکی کردیم ولی هیچ ایرادی به نیمای عزیز نیستش چونکه اینقدر درگیر کارهای شخصی و طراحی ipoc.ir و برگذاری هرچه بهتر مسابقه هستش ، که منی که می گم گرفتارم پیشش کم آوردم . انصافاً سنگ تمام داره می گذاره .
از ابتدا هم اسمی از اسوس نبوده و نخواهد بود و تنها دلیلش عملکرد ضعیف این دفتر در اطلاع رسانی به ما بوده ، پس اگر ایرادی در این زمینه هست 100% از جانب برگذار کننده نیست البته یک ناهماهنگی کوچیکی هم بین تیم داوری و آقای حسینی بوده که فکر نمی کنم خبری که جناب حسینی دیروز به بچه ها دادند در روند مسابقه تاثیرگذار باشه .
2- کاملاً حق با شماست و این می تونه ضعفی کوچیک از دید من توی این مسابقه باشه که عامل اصلیش هم فقط و فقط تیم داوری هستش (نه آقای حسینی) که 3 نفرمون رو این کارت اوکی دادیدم بدون اینکه بازار رو سرچ کنیم ولی باور کنید که بازار ایران رو نمی شه پیش بینی کرد و اگر 580gtx هم اوکی می کردیم باز احتمال بروز این مشکل بود و این مطلب به نظر من به هیچ عنوان تقصیر برگذار کننده نیست .
3- امروز بعد از ظهر مدل 2 گیگ این کارت رو موجود داشتند ، هم آقای حسینی پرسیدند هم نیما جان .
4- یا منظورتون رو درست متوجه نشدم یا برداشت من اشتباه هستش . این مطلب خیلی جای بحث داره که فکر نکنم در این مقال بگنجه ولی اگر فکر بکنیم که سطحمون بالا هستش به هیچ عنوان پیشرفت نمی کنیم . من نمی گم سطح سابقه بالاست ولی استاد بارانی خودتون و کاپیتان های دیگه رو نبینید که رکورد wPrime 1st رو زدید ، یک نگاهی هم به اعضاء فعال تیم ها بندازید بد نیست ، می دونم قضیه پول و قطعه و ... هستش ، خواهش می کنم این مورد رو ادامه ندیم ! بلاخره هر کاری بایستی از جایی شروع بشه و شروع هرکاری به عیب نیستش ! اگر آقای حسینی این کار رو شروع نکنه شاید خارجی ها اصلاً مارو نبینند چه برسه به سطحمون .
5- احسنت ، 100% موافقم ، پس بیاییم واقع بین باشیم تا پیشرفت کنیم . خوب دوستان می گن که سطح مسابقات بایستی مثل مسابقات بین المللی باشه ، حتی دوره اول . بسیار عالی ، برای مثال مسابقات MOA و GoOC ،
حرف اصلی من اینجاست ، واقع بینانه این قضیه به این صورت هستش که شما بیایید و یک نسبت کوچیک بگیرید ، سود سالیانه MSI و giga در دنیا رو تقسیم بر مخارج مسابقاتشون کنید بعد با سود سالیانه لیون در ایران و مخارج مسابقه در نظر بگیرید .
شاید فردی بگه که "خوب پس برگذار نکنید اگر نمی تونید" جواب من به این فرد اینه که ما می تونیم و در آینده بهتر از اینها هم برگذار خواهیم کرد.
آیا با این مسابقه سالیانه ، افراد انگیزه بیشتری برای رقابت بین هم تیمیاشون و کسب مقام بهتر برای دعوت به مسابقات رو پیدا نمی کنند؟
در مورد قطعات هم ، آیا می شه برای مسابقات MOA کارت gtx580 lightening از بازار تهیه کرد ؟ آیا می شه یک Pro Overclocker هزینه ای برای شرکت در مسابقه ای رو نکنه ؟
نمی دونم چه جوری 800 تومان حساب کردید و از نظر من هم یک Pro Overclocker حتماً بایستی پلت فورم روز جهان رو داشته باشه و همچنین کانتینر cpu و gpu و ... سوال دیگه من اینه : چرا فردی مثل دوست عزیزم نیما بایستی میلیون ها تومان خرج کنه که مثلاً مقام اول ایران رو کسب کنه ؟ نیما جان آیا تا حالا از این راه پول درآوردی یا عشقت به این کار بوده ؟
بحث اثبات کردن نیست ، از جانب تیم لیون می گم که هدف ما از روز اول هم رد کردن کشورها بوده و فکر نکنم کسی منکر پیشرفت ایران توی این زمینه باشه.
بحث پردازنده برای همه حل شده هستش . ما می خواستیم جلو حرف و حدیث های بعدی مسابقه رو بگیریم ، ولی از حرف و حدیث های قبل مسابقه غافل بودیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف ما طی کردن زمانی مهیج و پیدا کردن دوستان جدید و بالا بردن سطح همدیگه و در کل لذت از کارمون هستش ولی متاسفانه به نظر بنده (البته فقط نظر شخصیه منه) دو تیم دیگه خیلی موضوع رو جدی گرفتند ،البته نمی شه گفت این بده، نمی گم برامون مهم نیست چه مقامی بیاریم اما همون طور که یکی دیگه از اساتید بنده گفتند ، همه استادند و اگر کسی اول بشه لابد قطعاتش بهتر بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی طراحی کاپ مسابقات و وب سایت در دست ساخت نشون دهنده میزان سعی و تلاش برگذار کننده در جهت برگذاری هرچه بهتر هستش . برای بار اول هم بایستی عیب و ایرادات کار معلوم بشه تا دفعه های بعد تصحیح بشه !!! غیر از اینه .
اگر واقعاً این محدودیت ها نباشه که دیگه می شیم MOA یا GoOC .
حمایت از این جریان حمایت از پیشرفت اورکلاک هستش .
اعضاء تیم لیون برای دوری از حاشیه ها در کل حق بیان مطالب این چنینی رو توی فروم های دیگه ندارند ولی چون دیدم نویسندگان و خوانندگان این موضوع فهیم و منطقی هستند و من دیدم آقای حسینی بعضی مسائل رو مطرح نمی کنند ، بی اجازه این مطالب رو بیان کردم .
استاد باز هم در پایان از اینکه جسارت کردم ، پستتون رو نقل قول کردم پوزش می خوام .
به امید بالا رفتن ایران .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks